Data kluis

Het uitwisselen van bestanden

Communicatie via internet wordt steeds moeilijker dankzij allerlei beveiligingsmaatregelen die we moeten nemen. Met name de verschillende webmail diensten hebben nogal eens hun beveiliging op standje paranoia staan. Met als resultaat dat je maar met moeite een simpel pdf bestandje uit de spambak kunt houden.

Daarnaast is er de opkomst van zaken als Whatsapp en andere diensten. En daar willen we ook niet te veel mee adverteren want het misbruik daarvan ligt ook altijd op de loer. Dus hebben we naar een afgeschermde omgeving gezocht waar we veilig bestanden kunnen uitwisselen.

 

Onze eigen zoekmachine.
Zoekt alleen op deze website

index sitemap advanced
site search by freefindHou me op de hoogte!

Bij wijzigingen of aanvullingen van deze pagina krijgt u automatisch een bericht

it's private
powered by
ChangeDetectionchatbox

Mochten we aanwezig zijn dan kunt u via onderstaande knop ons aanroepen.

Indien we NIET aanwezig zijn dan kunt u langs dezelfde weg een bericht achterlaten.

Voor het leveren van maatwerk is het belangrijk dat u foto's met ons kunt uitwisselen.  Daarvoor hebben we de datakluis. Een soort digitaal magazijn in cyberspace; "in the cloud" zoals dat zo mooi heet. En iedere gebruiker heeft een eigen afgeschermde box in dat magazijn. Bij elkaar gluren is dus onmogelijk. 

Om u toegang te verschaffen tot dat magazijn hebben we van u enkele gegevens nodig. Die bewaren wij netjes OFFLINE want dat gaat niemand iets aan. Daarvoor hebben we een aanvraagformulier online staan op een meer beveiligd deel van de website waar ook het magazijn e.a. applicaties zich bevinden. Na het invullen van de aanvraag krijgt u van ons een relatienummer (+ wachtwoord) toegewezen waarmee u kunt inloggen. Niet met uw emailadres dus want dat is net als de rest van de gegevens alleen bij ons bekend. 

Daarna kunnen we vrijelijk met u data uitwisselen. Fotobestanden, licenties, .pdf files enz. Dat gaat beter dan via de mail applicaties want die zijn dankzij allerlei beveiligingen niet meer bruikbaar voor dit soort zaken. Een ander voordeel is dat we altijd uw gegevens paraat hebben en u dus niet eindeloos uw n.a.w. gegevens moet invullen. Bovendien werkt u in een zwaar gecontroleerde beveiligde omgeving waarin we veilig met gevoelige materialen kunnen omgaan.

© 2016 - 2018 Martins Digital Imaging.