Design & Maatwerk

Voor retailers, instellingen en ondernemers

In onze fotogalerij kunt u duizenden afbeeldingen vinden voor elk gewenst doel. Maar deze zijn niet exclusief. We kunnen ons voorstellen dat dit wel gewenst is. Soms in enkele exemplaren, soms in aantallen. Maar allemaal afkomstig van dat ene exclusieve ontwerp waar alleen u de gebruiksrechten van heeft. 

Dat kan dus een ontwerp zijn gebaseerd op uw eigen foto die voor u dierbaar of belangrijk is.  Een exclusief geschenk voor familie of vrienden bijvoorbeeld. Maar het kan ook een serie zijn bedoeld voor de verkoop van wenskaarten, posters of wat dan ook. Uiteraard is het zo dat aantallen de prijs drukken en dat is voor de verkoop zeker van belang. Maar een single print is soms onbetaalbaar, net als een schilderij dat is. 

Hieronder een aantal voorbeelden

 

Onze eigen zoekmachine.
Zoekt alleen op deze website

index sitemap advanced
site search by freefindHou me op de hoogte!

Bij wijzigingen of aanvullingen van deze pagina krijgt u automatisch een bericht

it's private
powered by
ChangeDetectionchatbox

Mochten we aanwezig zijn dan kunt u via onderstaande knop ons aanroepen.

Indien we NIET aanwezig zijn dan kunt u langs dezelfde weg een bericht achterlaten.

Wachtkamers en openbare ruimtes
Niets zo saai als een lege wand in een wachtkamer. Met een leuke canvasprint of poster ziet dat er meteen anders uit. In een wachtkamer van een arts is het prettig een beetje afleiding te hebben van de zorg waarvoor men daar zit. Een meervoudig onderwerp op de foto kan die afleiding wat langer laten duren. In een openbare ruimte heb je meer aan wat rustiger en eenvoudiger onderwerpen. Maar die mogen beste een zekere spanning herbergen. Het regelmatig wisselen van deze wanddecoratie blijft de aandacht vast houden. Want zo duur is het nu ook weer niet. Afhankelijk van het gekozen medium (canvas, aluminiumframe etc) heb je voor een paar tientjes al een flink formaat.

Wat veel winkeliers echter ook niet beseffen is dat hun winkel ook vaak een wachtruimte is, denk maar eens aan een cafetaria of ander afhaalpunt waar men vaak staat te wachten. Dan moet je niet enkel altijd posters aan de wand willen hangen die over eten gaan. Hang eens iets aan de wand waar mensen vrolijker van worden of een andere prettige emotie bij ervaren. In de wachtkamer van een autogarage of quickfitter hoeft niet enkel een Pirellikalender te hangen bijvoorbeeld. 

Poster series
Het voordeel van posters, canvasprints en elk groot formaat print is dat het feitelijk een universeel (bij)product is. Bijna elke winkelier kan ze vrij makkelijk opnemen in het assortiment. Voor een dierenspeciaalzaak bijvoorbeeld kunnen we een hele serie dierenprints ontwerpen, al dan niet met de bedrijfsnaam of andere slogans mee geprint. Als reclame ondersteunend materiaal of gewoon als deel van de omzet. Zelfs bescheiden aantallen prints doen de stuksprijs snel dalen. En we kunnen ze exclusief voor u maken hetgeen u een voorsprong op de concurrentie geeft. 

kaarten 
Het versturen van kaarten, met name ansichtkaarten, is een beetje uit de mode geraakt. Sinds de komst van de digitale (e)card zijn de aantallen verstuurde kaarten enorm afgenomen. Maar helemaal verdwijnen zal het nooit. Een boeketje bloemen bijvoorbeeld wordt vaak vergezeld van een kaart met een persoonlijke boodschap. Kaarten hebben vaak een langere levensduur en een zeer hoge exposure factor. Dat maakt ze zeer geschikt als reclamedrager zoals in het geval van de ansichtkaarten. 

Kaarten zijn een zwaar ondergewaardeerd communicatiemiddel. Er zijn basisscholen die kaarten geven aan leerlingen met goede prestaties bijvoorbeeld. En niet uitnodigingen worden op kaarten verstuurd, kennisgevingen en notificaties kun je prima een beetje 'aankleden'. Een handgeschreven of ondertekende kaart die aan bijv. de APK van uw auto herinnert, valt iets beter dan een standaard waarschuwing voor het verloop ervan. Kortom; kaarten zijn nog steeds een prima middel om communicatie op gang te helpen. Daar kan geen whatsapp tegen op!

print on all
Er is niet veel meer te verzinnen waar je niet op kunt afdrukken, van t-shirt tot tafellaken en van visitekaartje tot vrachtwagen. Op de pagina voor afdrukservices kunt u alle leveranciers met al hun diversiteit vinden. En wij kunnen er het ontwerp voor maken. Voor die klok aan de wand tot banier op de gevel. 

Wat u ook wilt afdrukken, wij adviseren u graag. Gebruik onze contactmogelijkheden voor meer informatie.

© 2016 - 2018 Martins Digital Imaging.