Leveringsvoorwaarden

rechten en plichten

Rechten en plichten, WIJ hebben er meer dan voldoende. We voldoen aan alle wetten en regels voor contentproviders en we zijn lid van alle clubs waar we wettelijk lid van moeten zijn. En dat zijn er nogal wat! Die moeten er dan voor zorgen dat wij ons aan alle kleine lettertjes van de wet houden. Hetgeen we ook braaf doen.

Ondanks al die controleclubs vindt de wetgever het ook nog eens nodig dat ik u ga vertellen onder welke voorwaarden ik lever. In feite doodsimpel; u download een foto, die betaald u online en daarna kunt u de foto op uw harde schijf zetten. Hoe moeilijk is het? Niet dus maar de wet schijft nu eenmaal voor dat ik een aap moet leren klimmen dus bij deze.

Onze eigen zoekmachine.
Zoekt alleen op deze website

index sitemap advanced
site search by freefindHou me op de hoogte!

Bij wijzigingen of aanvullingen van deze pagina krijgt u automatisch een bericht

it's private
powered by
ChangeDetectionchatbox

Mochten we aanwezig zijn dan kunt u via onderstaande knop ons aanroepen.

Indien we NIET aanwezig zijn dan kunt u langs dezelfde weg een bericht achterlaten.

Nu hadden we met koppie/pasta een hele set met kleine lettertjes kunnen downloaden en hier neerpoten. Maar onze voorwaarden moeten met 1 click bereikbaar zijn zonder dat u hoeft te scrollen. Met een smartphone? Daarnaast zijn we niet uit op juridische geschillen over bedragen van een paar euro. Als er iets mis gaat, mail ons gewoon en dan lossen we het op. Voorwaarden gaan uit van het principe "what if"? Wat als een download niet lukt of u krijgt een beschadigd bestand binnen? Dat kan, techniek wil nog wel eens haperen. Uw verbinding is slecht en u krijgt server time-outs op de kritieke momenten. Of omgekeerd, wij hebben hetzelfde probleem gehad bij het uploaden (zonder het te merken). De betaalinterface van TargetPay heeft het begeven en uw betaling is 'verdwenen' in cyberspace. Het is allemaal net zo waarschijnlijk als de Paus bekeerd wordt tot de islam. Maar in theorie kan het allemaal.

Dus met het bezoeken van deze website en het dowloaden van foto's en afbeeldingen dient u ook dat risico te accepteren alsmede voorwaarden van de licentie en de disclaimer op deze website. Klaar! Dat is zo'n beetje de kern van de zaak. En als u een probleem heeft met uw bankbetaling dan is er weinig dat wij kunnen doen anders dan de bank te vragen: "what the heck...." Maar de antwoorden ken ik al; "I.v.m. met de privacy van onze cliŽnten bla bla bla". En ze hebben nog gelijk ook, zou ik ook zeggen. En dat is ook meteen de crux van deze website, dankzij diezelfde privacywetgeving kunt u volledig anoniem een foto downloaden. Dat betekent dat u niet kunt aantonen dat u een poging tot downloaden hebt gedaan en wij niet kunnen aantonen dat het u gelukt is. Uiteraard kunnen we wel een en ander in de logboeken zien maar nog steeds niets dat uw indentiteit aan een bepaalde actie koppelt. Dat kan alleen als we van u meer gegevens krijgen. Dus daar gaan we dan weer! Om het op te lossen gaan we in dergelijk geval over onze eigen privacyregels heen.

Kortom, websites als deze kunnen enkel functioneren op basis van een zeker vertrouwen. En als u dat niet heeft, moet u hier niet downloaden! Ik moet elke maand een hoop clubs betalen om dit te mogen doen, deze website online te hebben zodat u foto's kunt downloaden. Daarnaast is het een immens karwei voor een one man army als ik ben. Het kost me jaren om dit allemaal goed online te zetten. Al die moeite doe je niet om in een zipbestandje met enkele foto's allerlei ongewenste items te stoppen of te vervuilen met spyware of wat dan ook. En ja, ik weet dat de wetgever daar geen boodschap aan heeft. Recht en wet hoeven niet hetzelfde te zijn. Het zij zo. Ik ben meer van het recht en minder van de wet. Als er een probleem is, mail gewoon dan komen we er wel uit. Want waar hebben we het over? Een fotobestand van enkele euro's?

Dusssszz... zijn deze 'voorwaarden' juridisch geldig? Ik denk het niet. Maar onze disclaimer wel, ook al wordt daar anders over gedacht. En onze licentievoorwaarden idem dito. De juridische haalbaarheid loopt altijd nog ver achter t.o.v. de technische maakbaarheid. Leveringsvoorwaarden voor een 'webshop' als deze zijn dan in mijn optiek ook volledig zinloos.

de voorwaarden waar wij aan voldoen: Gedragscode-voor-Betaalde-Mobdienst.pdf

© 2016 - 2018 Martins Digital Imaging.