Privacy

op deze website

Privacy op internet is een woord zonder inhoud geworden. Disclaimers zijn er vaak enkel voor de BŁhne. Privacy wordt met de voeten getreden door allerlei applicaties die onzichtbaar op de achtergrond van een website draaien. Bij ons dus niet!

Alles wat op internet staat kan gestolen worden. Maar dat kan in het echte leven uiteraard ook. Echter het vertrouwen van sommige overheden en instanties in de maakbaarheid van internet is vaak groter dan de haalbaarheid ervan. Daarom denken wij dat je bepaalde zaken niet op internet moet willen zetten.

Meer hierover kunt u hier lezen.

Onze eigen zoekmachine.
Zoekt alleen op deze website

index sitemap advanced
site search by freefindHou me op de hoogte!

Bij wijzigingen of aanvullingen van deze pagina krijgt u automatisch een bericht

it's private
powered by
ChangeDetectionchatbox

Mochten we aanwezig zijn dan kunt u via onderstaande knop ons aanroepen.

Indien we NIET aanwezig zijn dan kunt u langs dezelfde weg een bericht achterlaten.

Wij nemen privacy serieus, erg serieus. De buttons op deze website verzamelen enkel die informatie die het nodig heeft voor de functie ervan. Dat gezegd hebbende weten we dat onze zoekmachine mogelijk iets meer doet met die informatie. Het wordt geleverd door een fabrikant die net als Google moet leven van de technologie die er achter steekt. Deze versie echter achten wij voorzover wij kunnen zien, ongevaarlijk. Het is echter ieders persoonlijke keuze om daarvoor te kiezen.

Wij hebben er voor gekozen zo min mogelijk informatie over u te verzamelen. Enkel voor de statistieken van deze website houden we anoniem gegevens bij die niet naar een persoon zijn te herleiden. En voor de werking van specifieke applicaties zullen we een cookie verzenden. Geen enkele applicatie zal echter trachten gepersonaliseerde gegevens bij te houden.

Voor betalingen schakelen we meestal derden in welke wij vertrouwen hebben gesteld inzake de bescherming van gevoelige gegevens. Voor het betalen via Target Pay (automatische download) worden sowieso nauwelijks gegevens bijgehouden, voor andere producten maken we gebruik van een klantnummersysteem. De daaraan gekoppelde gegevens zijn alleen bij ons bekend, staan niet online en worden niet aan derden ter beschikking gesteld zonder uw uitdrukkelijke toestemming. Bijvoorbeeld bij het bezorgadres voor het afleveren van een canvasprint of andere afdruk.

De enige uitzonderingen die we hierop (moeten) maken zijn bij specifieke commerciŽle licenties voor commercieel gebruik. Daar zijn we verplicht de (bedrijfs)gegevens bij te houden van de licentiehouder. Dit doen we ook weer op een datadrager die niet aan het internet gekoppeld is. De gegevans die dit bevat zijn enkel raad te plegen door onszelf of onze wettelijke vertegenwoordigers.

Mail verzenden doen we wel, enkel zonder commerciŽle bijbedoeling en dan enkel als er om gevraagd wordt. Normaal postverkeer dus. En dat geldt voor alles wat we doen, normaal digtaaal verkeer zodat u veilig kunt rondkijken op onze website en veilig gebruik kunt maken van alle aangeboden diensten.


"Want ik heb toch niets te verbergen...."
Ga eens op Bits of Freedom lezen!
Er zijn verschillende goede apps en plugins voor uw browser die uw privacy helpen beschermen. Adblock is de bekendste en daarmee kunt u meer blocken dan enkel advertenties. Maar denk ook eens aan bijvoorbeeld Privacy Badger ! Deze plugin zorgt ervoor dat u niet te volgen bent.


© 2016 - 2018 Martins Digital Imaging.